ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Ο κλάδος του αλουμινίου αποτελεί έναν απόλυτα δημιουργικό & απαιτητικό τομέα, όπου η ποιότητα κάθε εργασίας και η εμπειρία κάθε εταιρίας αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για κάθε επιχείρηση! Η Plus Art, ιδρύθηκε το 1986 και δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα, με μόνο γνώμονα την άριστη ποιότητα του τελικού αποτελέσματος σε κάθε project που αναλαμβάνουμε!

Η εμπιστοσύνη που μας δείξατε και μας δείχνετε καθημερινά στα μικρά αλλά και στα μεγάλα έργα, αποτελεί για εμάς κινητήριο δύναμη να είμαστε πάντα κοντά σας με άριστη ποιότητα, συνέπεια & αξιοπιστία! Η 34-ετής εμπειρία μας, η καθημερινή ενασχόληση και βελτίωση μας μέσω της δουλειάς μας & η μεγάλη γκάμα εργασιών μας σε σιδηροκατασκευές, τοποθετήσεις κουφωμάτων, δημιουργία υαλοπετασμάτων και σκίαστρων για τις απαιτήσεις του πελάτη είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες μας που μπορούν να μεταμορφώσουν τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο σε ένα έργο τέχνης με τη βοήθεια του αλουμινίου!

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Αρχή μας είναι η σωστή αρχιτεκτονική και το design, ώστε τα έργα μας να είναι πάντα σύγχρονα και λειτουργικά.

Ας κάνουμε μαζί το επόμενο project...

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Η Plus-Art συνεργάζεται με τις καλύτερες εταιρείες της αγοράς και εγγυάται άριστο αποτέλεσμα και ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.